Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
ktibi
Data înscrierii: 26/ian/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: miercuri 26 ianuarie 2011; 0:36 Titlul subiectului: Creare cont cu CNP din alta tara |
|
|
Buna. Ma numesc Tiberiu Krdu (Cârdu) si sunt masterant in anul I la Web Design. Deoarece nu am CNP romanesc (ci sarbesc, sunt din Serbia, si la noi CNP-ul difera), sistemul nu imi permite sa-mi deschid cont pe site-ul facultatii pentru ca sa-mi pot descarca orarul, de exemplu... (la creare imi raspunde cu "Codul numeric personal nu pare a fi unul corect..."). Va rog frumos sa ma ajutati. |
|
Sus |
|
 |
admin Administrator forum
Data înscrierii: 09/mar/2007 Mesaje: 245 Locație: Timisoara
|
Trimis: miercuri 26 ianuarie 2011; 10:52 Titlul subiectului: |
|
|
Momentan baza noastra de date permite doar inregistrarea de CNP-uri romanesti. Pentru studentii cu CNP strain, noi salvam in baza de date un CNP care este compus din:
1. prima cifra este 1 sau 2 reprezentand sexul (1 pentru masculin si 2 pentru feminin);
2. urmatoarele 6 cifre reprezinta data nasterii in formatul AALLZZ (AA = anul, LL = luna, ZZ = ziua).
De exemplu, un student cetatean strain fara CNP romanesc nascut in 26 ianuarie 2011 de sex feminin va figura in baza de date cu CNP-ul 2110126.
CNP-ul cu care Dv. figurati in baza de date este codificat exact dupa algoritmul de mai sus. |
|
Sus |
|
 |
ktibi
Data înscrierii: 26/ian/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: miercuri 26 ianuarie 2011; 11:22 Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai incerc, dar nu reusesc, imi tot raspunde ca CNP-ul este incorect. Sunt de sex masculin, nascut pe 10 noiembrie '74, deci 1741110, dar nu merge! |
|
Sus |
|
 |
admin Administrator forum
Data înscrierii: 09/mar/2007 Mesaje: 245 Locație: Timisoara
|
Trimis: miercuri 26 ianuarie 2011; 12:22 Titlul subiectului: |
|
|
1741110 este CNP-ul cu care trebuie creat contul de utilizator. Aplicatia respingea codurile care nu sunt formate din exact 13 cifre. Cand a fost creata aplicatia, nu s-a prevazut posibilitatea de a exista coduri de 7 cifre pentru cei fara CNP-uri romanesti.
Acum insa am rezolvat problema si ar trebui sa va puteti crea contul folosind codul 1741110. |
|
Sus |
|
 |
|