Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
zahaso

Data înscrierii: 03/dec/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: sâmbătă 24 ianuarie 2009; 1:36 Titlul subiectului: Despre faculta! |
|
|
Intrebari si opinii....o sa raspund cat de repede pot incercand sa dau un raspuns cat mai corect
Pana acum e super misto....
dar astept intrebarile voastre |
|
Sus |
|
 |
admin Administrator forum
Data înscrierii: 09/mar/2007 Mesaje: 245 Locație: Timisoara
|
Trimis: duminică 25 ianuarie 2009; 15:59 Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
De ce subiect se leaga mesajul tau, zahaso? |
|
Sus |
|
 |
zahaso

Data înscrierii: 03/dec/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: duminică 25 ianuarie 2009; 17:56 Titlul subiectului: |
|
|
admin a scris: |
Salut,
De ce subiect se leaga mesajul tau, zahaso? |
Pai e asa.....pt toti cei care sunt k mine....si au un interes fata de aceasta facultate dar sunt prea departe sau prea ocupati k sa vina in vizita sa cunoasca anumite lucruri!
Si e pt cei curiosi cum e la faculta...pt cei care vor sa vina....pt k eu inainte sa ajung aici cautam pe cineva care sa-mi poata oferi o parere despre facultate...o parere personala...si nu ma gasit pe nimeni care sa-mi zica si sa-mi raspunda la intrebarile pe care le aveam...desigur am primit raspunsuri dar dintr-o alta perspectiva!
In concluzie mesajul meu se leaga de scoala si cum e la scoala!
Un fel de mesaj de promovare;) |
|
Sus |
|
 |
admin Administrator forum
Data înscrierii: 09/mar/2007 Mesaje: 245 Locație: Timisoara
|
Trimis: duminică 25 ianuarie 2009; 18:43 Titlul subiectului: |
|
|
ok, mai bine acum ca ai specificat
mult succes |
|
Sus |
|
 |
Vera
Data înscrierii: 03/mai/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: duminică 03 mai 2009; 13:36 Titlul subiectului: |
|
|
Cam ce se cere la interviu? Adica ... tu ce ai fost intrebat? (ma gandesc ca esti student la design, nu?) Si care a fost ultima medie cu care s-a intrat anul trecut? Sau acum 2 ani?
Sunt la profil real, specializarea matematica-informatica. Nu am facut un liceu de arta si nici prea mult desen nu am facut la scoala. Asta constituie un dezavantaj?
M-ar interesa designul grafic. De vreo 3-4 ani am inceput sa lucrez in programe de grafica, mai ales photoshop si imi place mult. Si mi-am dat seama ca matematica si informatica pura nu prea e de mine. Ma descurc, dar totusi asi vrea sa fac ceva ce imi place.
Nu stiu ce altceva sa intreb... Cam ce impresie ti-a lasat aceasta facultate? Cum se lucreaza mai mult? Pe calculator sau cu creionul si hartia?
Multumesc anticipat!  |
|
Sus |
|
 |
|