Plugin-ul pentru flash este dezactivat sau absent în programul dumneavoastră de navigare. Vă rugăm să actualizaţi versiunea de flash pe care o utilizaţi.

Universitatea „Tibiscus” din Timişoara
instituţie de învăţământ superior privat
acreditată prin Legea 484/2002
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cu studii de licenta din Republica Moldova

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start -> Conditii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
lillyfeeData înscrierii: 21/ian/2008
Mesaje: 1

MesajTrimis: luni 21 ianuarie 2008; 13:53    Titlul subiectului: Cu studii de licenta din Republica Moldova Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toti,

am si eu o intrebare si anume: st cetatean a RM, in vara lui 2006 am absolvit faculatea di Limbi si Lit. Straine Germana/Engleza a Universitatii Pedagogice de Stat "Ion CReanga" din Chisinau si am obtinut o Diploma de Licenta in Filologie si Pedagagie: Limbi Moderne Aplicate. Acum ma tot intreb daca studiul meu poate fi recunoscut in RO,(daca DA, atunci care st actele necesare recunoasterii?) si daca as putea face Masteratul la Universitatea "Tibiscus" din Timisoara.

Rog pe toti cei care detin informatii sa ma ajutati.

Cu prietenie,

Marina.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
konikolaData înscrierii: 15/iul/2009
Mesaje: 1

MesajTrimis: miercuri 15 iulie 2009; 14:37    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un vechi post dar raspunsul! Nevoia de-vă că toate diplomele traduse de către experți traducători!

Sau, poate, după procedura și de schimb de informații?
_________________
Pozdrowienia z Krakowa!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
MTK
Administrator forum


Data înscrierii: 15/mar/2007
Mesaje: 351
Locație: Timisoara

MesajTrimis: miercuri 15 iulie 2009; 15:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe site-ul Universitatii "Tibiscus" in sectiunea Admitere master exista raspunsul la intrebarea dumneavoastra:

VI. Înmatricularea studenților străini

Cetățenii străini care doresc să urmeze cursurile în cadrul Universității „Tibiscus”, pot face acest lucru pe cont propriu. În acest caz, studenții vor plăti o taxă de școlarizare în valută sau în lei (în cazul în care aceștia sunt de etnie română și au primit acordul Direcției Relații Internaționale din cadrul Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului, taxa în lei este echivalentă cu cea plătită de către studenții români).

VI.1. Dosarul pentru obținerea acordului Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului va conține obligatoriu următoarele acte:
1. Cerere de înscriere la concurs pentru studii in România (formularul se poate obține de pe site - ul www.edu.ro);
2. Diplomă de bacalaureat (original plus 2 copii legalizate). Dacă limba în care este inscripționată diploma de bacalaureat nu este cea română, atunci copiile vor fi traduse în limba română și apoi legalizate. Dacă diploma de bacalaureat nu este emisă de o instituție din România, atunci aceasta trebuie echivalată de către Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, Departamentul Echivalare Acte Studii (echivalarea se face personal de către titularul diplomei).
3. Foaia matricolă pentru studiile liceale (original plus 2 copii legalizate). Dacă limba în care este inscripționată foaia matricolă nu este cea română, atunci copiile vor fi traduse în limba română și apoi legalizate.
4. Pentru înscrierea la studii universitare de masterat, este necesară diplomă de licență (original, plus 2 copii legalizate). Dacă limba în care este inscripționată diploma de licență nu este cea română, atunci copiile vor fi traduse în limba română și apoi legalizate. Dacă diploma de licență nu este emisă de o instituție din România, atunci aceasta trebuie echivalată de către Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, Departamentul Echivalare Acte Studii (echivalarea se face personal de către titularul diplomei).
5. Pentru înscrierea la studii universitare de masterat, este necesară Foaia matricolă/Suplimentul de diplomă pentru studiile universitare (original plus 2 copii legalizate). Dacă limba în care este inscripționată foaia matricolă/suplimentul de diplomă nu este cea română, atunci copiile vor fi traduse în limba română și apoi legalizate.
6. Atestatul/certificatul de limbă română, pentru candidații ale căror diplome de bacalaureat (respectiv licență) nu sunt în limba română.
7. Actul de naștere (original plus 2 copii legalizate). Dacă limba în care este inscripționat certificatul nu este cea română, atunci copiile vor fi traduse în limba română și apoi legalizate.
8. Pentru studentele căsătorite, este necesar actul de căsătorie (original, plus 2 copii legalizate). Dacă limba în care este inscripționat certificatul nu este cea română, atunci copiile vor fi traduse în limba română și apoi legalizate.
9. Fotocopie autentificată după cartea de identitate (toate paginile), care atestă domiciliul stabil sau rezidență în străinătate (autentificarea se face la înscriere).
10. Fotocopie autentificată după pașaportul din țara de domiciliu stabil (toate paginile; autentificarea se face la înscriere).
11. Dovada originii etnice române: adeverință emisă de Direcția Consulară a Ministerului Afacerilor Externe al României;
Dosarul complet va fi depus la Compartimentul Resurse Umane al universității, care va face demersurile necesare obținerii aprobării de la Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului.
VI.2.Actele necesare înscrierii la nivel de facultate, după obținerea acordului Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului:
1. actele necesare candidaților cu cetățenie română;
2. certificat medical (inclusiv testul HIV/SIDA);
3. aprobarea Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului privind înscrierea la programul de studii, obținută anterior înscrierii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
zeeshan030Data înscrierii: 11/apr/2015
Mesaje: 1

MesajTrimis: sâmbătă 11 aprilie 2015; 8:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o intrebare si anume: st cetatean a RM, in vara lui 2006 am absolvit faculatea di Limbi si Lit. Straine Germana/Engleza a Universitatii Pedagogice de Stat "Ion CReanga" din Chisinau si am obtinut o Diploma de Licenta in Filologie si Pedagagie: Limbi Moderne Aplicate. Acum ma tot intreb daca studiul meu poate fi recunoscut in RO,(daca DA, atunci care st actele necesare recunoasterii?) si daca as putea face Masteratul la Universitatea "Tibiscus" din Timisoara.
_________________
aliiii
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start -> Conditii Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community